HACKED BY__

Hacked by __ is een duurzaam modemerk dat een alternatief biedt voor “fast fashion” (steeds wisselende collecties die tegen lage prijzen in de winkels hangen). Wij vervaardigden een collectie op basis van restvoorraden en niet-opgesneden stoffen. Te veel geproduceerde kledingstukken en onverkochte voorraden werden niet vernietigd, maar hergebruikt.

 

BONNE SUITS EN SYMPANY

Op initiatief van style-antropoloog Carmen Hogg en modeontwerpster Linda Valkeman maakten onze kleermakers pakken voor modemerk Bonne Suits. Als basismateriaal gebruikten ze jeans die waren ingezameld in textielcontainers van stichting Sympany. De M-ODE Foundation steunde dit unieke, duurzame initiatief.

 

PATTA

Het toonaangevende streetwear-merk Patta verbindt zich sinds 2019 aan A Beautiful Mess. Onze makerspace maakte op basis van onverkochte Patta-hoodies een kledinglijn voor de donkere babypoppen van Coloured Goodies. Ook voor 2020 ontwikkelen we mooie plannen.

 

In onze makerspace produceren we al kleding voor merken als Hacked by __, Patta, Bonne Suits en Danielle Cathari. Graag gaan we ook voor u aan de slag.

SPECIALISME

We zijn gespecialiseerd in het hergebruik van ingezameld textiel en stellen collecties samen uit restpartijen. Zo ontstaat er iets moois uit de mess. Oplage vanaf honderd stuks, prijzen op aanvraag. Neem contact op: atelier@refugeecompany.com.

 

3 + 1 = ?