Deze winter koken we in onze restaurants in Amsterdam, Arnhem en Utrecht voedzame, met zorg bereide maaltijden voor wie daar behoefte aan heeft. Dat kunnen daklozen zijn, ongedocumenteerden, bewoners van asielzoekerscentra, kortom: mensen. In een ideale wereld heeft niemand in Nederland honger en geven we mensen die moeilijk een baan vinden de kans om werkervaring op te doen. Help ons alsjeblieft om die ideale wereld vorm te geven.

Het geld voor dit initiatief sprokkelen we met z’n allen bij elkaar, want het zijn bijzondere tijden. Voor €5 kan je al een maaltijd doneren. Alvast heel veel dank!

Steun ons met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan A Beautiful Mess. Een gift in natura is ook welkom, onder andere Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf deden dit al.

Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en daarmee de levenskwaliteit van mensen met een vluchtelingenachtergrond.

Je kunt A Beautiful Mess ook steunen door iets te kopen in onze makerspace. We maken kerstcadeaus, bedrijfskleding, gordijnen, kussens en nog veel meer. Onze producten worden lokaal en met de hand gemaakt. We gebruiken enkel duurzame materialen en leveren hoge kwaliteit tegen een goede prijs. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn. Maak impact en steun ons met een gift.

Naast donateurs hebben we grote behoefte aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectorsprogramma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media.

Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

SLUIT JE AAN BIJ A BEAUTIFUL MESS, SAMEN KUNNEN WE MEER SPONSOR ONS, WORD VRIJWILLIGER, RESERVEER EEN TAFEL VOOR BIJ HET JAARLIJKSE BENEFIETDINER OF KOOP IETS IN ONZE MAKERSPACE.#TOUCHED LIVES

211 BANEN
428 DEELNEMERS

5.000 COMMUNITY
70.000 BEZOEKERS