In A Beautiful Mess Utrecht maken we fantastische maaltijdboxen. Bestel hier en kom ze op vrijdag, zaterdag of zondag tussen 16:00 en 18:00 ophalen op de Joseph Haydnlaan 2.  Bestel je box de dag voordat je hem wilt komen ophalen, dan hebben wij genoeg tijd om ze te maken. Wil je er een bestellen voor dezelfde dag? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er nog mogelijk is!

Steun ons met een eenmalige gift of verbind je bedrijf of organisatie structureel aan A Beautiful Mess. Een gift in natura is ook welkom, onder andere Heineken, Rabobank, Signify en de Bijenkorf deden dit al.

Alle giften in geld of in goederen hebben direct impact op het toekomstperspectief en daarmee de levenskwaliteit van mensen met een vluchtelingenachtergrond.

Refugee Company is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), wat betekent dat alle giften belastingaftrekbaar zijn. Maak impact en steun ons met een gift.

Naast donateurs hebben we grote behoefte aan gemotiveerde vrijwilligers. Word buddy in ons connectorsprogramma of help met het versterken van onze aanwezigheid op social media.

Wil je met je bedrijf een dag komen helpen als team, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hier contact met ons op, dan overleggen we over de mogelijkheden.

SLUIT JE AAN BIJ A BEAUTIFUL MESS, SAMEN KUNNEN WE MEER SPONSOR ONS, WORD VRIJWILLIGER, OF RESERVEER EEN MAALTIJDBOX. #TOUCHED LIVES

291 BANEN
475 DEELNEMERS

5.000 COMMUNITY
70.000 BEZOEKERS