RE- START TEAM

Re-start Coach
Carmel Azami 

Carmel is vrolijk en altijd op zoek naar oplossingen. Ze geeft training en begeleidt onze deelnemers met veel passie. Daarnaast vindt ze het heel erg  leuk om te weven.

Re-start Coach
Vito Rozej

Met een flinke dosis levenservaring coacht en begeleidt Vito onze deelnemers. Zelf heeft hij in vier jaar Nederlands geleerd, hij weet hoe het is om helemaal opnieuw te beginnen, in een vreemd land.

Re-start Coach
Fares Al Qadi

Fares is zelf nog niet eens heel lang in Nederland en vanaf het begin betrokken bij Refugee Company. Hij weet heel goed wat belangrijk is voor de mensen die we begeleiden en houdt de organisatie scherp.

Re-start Coach
Jackie Remmits

Elke keer als het team denkt: dit is te veel of te moeilijk, dan heeft Jackie een oplossing. Ze coacht en begeleidt, heeft een groot hart voor onze deelnemers en heel veel ervaring in de horecabranche.

Re-start Coach
Julien Oomen 

is naast zijn werk als trainer en coach ook muzikant. Hij is heel goed in het persoonlijk begeleiden van onze deelnemers. Hij geeft veel aandacht en daar groeien mensen om hem heen van.

RESTAURANT FLOOR TEAM

Restaurant Manager
Maral Kalami

is per 1 november onze nieuwe restaurantmanager. We moeten haar zelf nog leren kennen en zullen zo snel mogelijk een leuk tekstje over haar schrijven. Ze gaat aan de slag om ons restaurant nog succesvoller te maken. Ze heeft veel ervaring in events.

Floor Manager
Hayder al Saadi

is een van de drijvende krachten in het restaurant als floormanager. Begeleidt de deelnemers met veel plezier. Hij houdt van mensen, houdt van contact, is sociaal. Hij wil nooit eenzaam worden. Hayder is gek op pasta, rode wijn en lekkere koffie.

Floor Manager
Margriethe van der Helm

is floormanager in ons restaurant en houdt zich ook bezig met events. Ze heeft een passie voor horeca. Naast haar werk bij A Beautiful Mess werkt ze voor Vluchtelingenwerk en is ze expert op het gebied van gezinshereniging.

Supervisor Bediening
Anas Ayoub

was zakenman in Syrië en werkt al vanaf het begin bij A Beautiful Mess. Hij is assistent floormanager en begeleidt trainees in ons programma. Hij houdt enorm van lekker eten en drinken en ziet er graag op toe dat iedereen het fijn heeft.

1ste Medewerker Bediening
Zaki Zahir

is een hele goede barista en werkt in de bediening als vast onderdeel van ons team. Hij is collegiaal en vindt het leuk om anderen te begeleiden. Hij is een hele goede vertaler en wil graag meer cocktails serveren in het restaurant.

KITCHEN TEAM

Chef
Juul van Laar

is een van onze chefs in de keuken. Vrolijk en een aanpakker die weet hoe je een keuken moet runnen. Juul staat altijd klaar voor onze deelnemers, ze denkt mee en vindt het leuk om anderen iets te leren. Met haar kun je lachen.

Souschef
Maxime Hady Nacer

is een van onze souschefs en altijd enorm blij en enthousiast. Hij werkt met heel veel plezier in onze keuken en vindt het te gek om onze deelnemers te begeleiden.

Souschef
Teame Habte 

is souschef in onze keuken. Hij is begonnen als trainee en begeleidt nu zelf onze deelnemers. Teame werkt hard en is heel erg fijn om mee samen te werken. Hij zal zorgen dat de gasten in het restaurant altijd lekker te eten hebben.

Chef
Lydia Toledano

is een van onze chefs. Ze werkte ooit als tv-producer en is 16 jaar geleden naar Nederland gekomen. Ze heeft al die tijd haar eigen cateringbedrijf gerund en werkt sinds kort voor A Beautiful Mess. Ze is een nuchtere aanpakker en straalt rust uit.

Chef
Joyce Drost

heeft veel ervaring in catering en werkt als chef nog maar heel kort in A Beautiful Mess. Ze is autodidact, heeft geen koksopleiding maar heeft al werkende ervaring opgedaan en ontdekt dat koken haar passie is. Joyce vindt het werk wat ze doet heel erg leuk.

FACTORY                                                                                                                    COFFEECAFE 5

Factory Directeur
Naz Kawan

is ondernemer en directeur van de factory van A Beautiful Mess. Naz studeerde commerciële economie en volgde een opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute. Ze is vast van plan de modeindustrie te veranderen en weet alles over circulair en duurzame textielproductie. Zelf vluchtte zij als kind naar Nederland.

Atelier Manager
Ellen Jaarsveld

is manager van de factory. Ellen heeft jarenlange ervaring in de textielbranche. Vol toewijding werkt zij aan textielproductie-opdrachten en met diezelfde inzet leidt ze onze nieuwe kleermakers op.

Manager Café 5
Michel Youssef

heeft coffeecafe 5 opgezet in het asielzoekercentrum in Amsterdam West en is een van de aandeelhouders van restaurant A Beautiful Mess. Hij is vanaf het begin betrokken bij Refugee Company. Michel vindt het leuk om te pionieren en kan goed mensen begeleiden en coachen.

Shift Leader Café 5
Reza Khalili

is begonnen als barista in het restaurant van A Beautiful Mess nu shiftleader in Coffeecafe 5. Reza is heel klantgericht en vindt het heel leuk om een goede service te verlenen. Hij zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Manager Café 5
Nienke Schouten

is cafémanager in Coffeecafe 5. Nienke heeft veel ervaring in de horeca en vindt het werken met haar team heel erg leuk. Ze staat voor iedereen klaar en zorgt dat alles goed georganiseerd is.

ORGANISATION TEAM

Operationeel Directeur
Sandrijn Dekkers 

is onze operationeel directeur. Sandrijn is verantwoordelijk voor fondsenwerving en zorgt dat de organisatie loopt. Ze komt uit de culturele sector en brengt structuur en visie mee om de organisatie op een gezonde manier te verstevigen en te laten groeien.

 

Office Manager
Titia Butteling 

is onze officemanager. Je kunt haar alles vragen. Zij zorgt dat alles loopt op het kantoor en bij haar meld je je ziek ‘s morgens. Titia heeft een administratieve achtergrond en is een schaap met vijf poten die de rust in onze drukke organisatie bewaakt.

 

HR Manager
Saskia Knol

onderhoudt contact met werkgevers en zorgt dat onze deelnemers gekoppeld worden aan een leuke baan. HR is haar grote passie. Daarnaast vindt Saskia het heel leuk om naar festivals te gaan. Zorg dat Saskia weet wat jij wil in de toekomst, ze zet haar netwerk graag voor je in.

 

Psychosociaal support
Katia Verreault

is sinds de start bij onze organisatie betrokken. Ze is danstherapeut en trainer en heeft ongelooflijk veel kennis op het gebied van psycho-sociale support. Als zij iets organiseeert of als je met haar in een intervisiegroep zit, dan voel je de liefde die zij heeft voor de  mensen om haar heen.

 

Financieel Support 
Maarten Bouhuijs

is zoals hij zelf noemt financiel support. Maarten zorgt dat de betalingen gedaan worden en de rapportages kloppen. Daarnaast vindt hij het heel leuk om modellen in excel uit te denken waardoor we met het werk van Refugee Company nog meer impact kunnen realiseren.

 TEAM

Directeur
Fleur Bakker

is een van de oprichters van de organisatie en algemeen directeur. Ze is ondernemer en vindt het leuk om haar netwerk voor je in te zetten. Fleur is creatief en leidt de organisatie met veel passie. Ze is altijd wel een beetje druk.