Vier Amsterdam PRIDE bij
A beautiful Mess!

LHBTIQ+ inclusief

Bij A Beautiful Mess zijn we trots op het serveren van heerlijke maaltijden, terwijl we mensen met een vluchtelingenachtergrond ondersteunen. Binnen deze groep mensen met een vluchtelingenachtergrond is ook een gedeelte LHBTIQ+’ers.

Tijdens Amsterdam Pride (27 juli tot 4 augustus 2024) bieden we groepen verschillende activiteiten en voortreffelijke culinaire ervaringen, allemaal op maat gemaakt. Bekijk de details van onze opties hieronder en kom langs om jouw PRIDE viering gedenkwaardig en betekenisvol te maken!

PRIDE groepsmenu

Share A Beautiful Brunch – €19,50 per persoon
Shakshuka, een huisgemaakte dip als labneh, hummus of moutabal met versgebakken flatbread van de saj. Inclusief een alcoholvrije cocktail.

Share A Beautiful Lunch – €19,50 per persoon

Een huisgemaakte dip als labneh, hummus of moutabal met verse flatbread van de saj, heerlijke soep, éen vlees- of vegetarisch gerecht en huisgemaakte falafel. Inclusief een alcoholvrije cocktail.

Share A Beautiful Diner – €34,50 per persoon

Drie huisgemaakte dips als labneh, hummus of moutabal met versgebakken flatbread van de saj, heerlijke soep, twee kleurrijke vegetarische gerechten, twee bijgerechten, en twee verschillende vlees- of visgerechten. Inclusief een alcoholvrije cocktail.

Canal parade dance rehearsal hub

Voor jouw Canal Parade-groep verandert onze evenementenruimte in de perfecte oefenlocatie. Met hoogwaardige geluidssystemen en privacyopties kan je je optredens perfectioneren terwijl u geniet van onze heerlijke huisgemaakte limonade, zodat je klaar bent om te schitteren tijdens de Canal Parade.

€125 per uur. Inclusief éen huisgemaakte limonade per persoon.

Pride boot snack box

Maak je klaar om te schitteren tijdens de Canal Parade met onze PRIDE Boot Snack Box! Gevuld met verrukkelijke snacks en non-alcoholische drankjes is onze snackbox de perfecte brandstof voor een hele dag varen, zingen en dansen op de grachten. We got your back!

€19,50 p.p. – Gemarineerde olijven, gekruide noten, wraps (Falafel en Healthy Bastard met labne, aubergine en tomaat-sesamjam), en huisgemaakte limonade.

PRIDE – team building

Vier PRIDE Amsterdam met jouw team en krijg interessante inzichten in de inclusiviteit van LHBTIQ+ gemeenschappen in Nederland en daarbuiten. Bij A Beautiful Mess bieden we activiteiten om te Kiezen, Mixen en Matchen:

Kookworkshop

Duik in onze interactieve brood- en mezzeworkshop, waar je kunt leren om heerlijke gerechten te bereiden.

€65 p.p. voor 2,5 uur. Max 20 gasten/groep, incl. 1 drankje p.p.

Audio tour

Volg een audiotour met de ervaringen van de LHBTIQ+ gemeenschap in asielzoekerscentra. Eten is op het huis.

€15 p.p. voor 15 minuten. Max 25 gasten per groep, incl. 1 drankje p.p.

Connection cafe

28 juli van 17.30 tot 20.30.

Ontmoet onze AZC-gemeenschappen, geniet van eten, drankjes, dansen en goede gesprekken. Hoe meer culturen, hoe beter. Laten we samenkomen!

Geniet van een gratis maaltijd van ons – 70 plekken beschikbaar en geen entreekosten.

PRIDE Event samenwerking op maat

Met ons restaurant, workshopkeuken en evenementenruimte kunnen we samen een op maat gemaakt PRIDE-evenement creëren voor maximaal 150 personen. Denk aan netwerken met andere organisaties, lezingen en workshops over diversiteit en inclusie, groepsdiners, kooklessen en heerlijk eten en drinken. We helpen graag met het ontwikkelen van een passend concept.


Boek ONS “pride assortiment”

Je bent van harte welkom bij A Beautiful Mess tijdens Amsterdam PRIDE. Ben je geïnteresseerd in een of meerdere van onze opties? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Naam
Geïnteresseerd in
meerdere opties mogelijk
This field is for validation purposes and should be left unchanged.