Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Verhuur

Hou je feest, vergadering of evenement eens op een andere plek. A Beautiful Mess biedt een wereldse sfeer, vriendelijk personeel en catering om je vingers bij af te likken. Dat laatste hoeft trouwens niet per se: er zijn servetten.

Vraag een offerte aan

Boost Your Creativity

Wij hebben de ideale plek voor jouw workshop, training of bijeenkomst. Dat beweren er wel meer, maar wij bieden echt een wereldsfeer. Ontmoet elkaar op een plek waar alles net even anders gaat en eten en drinken wordt geserveerd met een verhaal. Ruimtes kunnen naar wens worden ingericht en de woorden ‘kan niet’ vinden we stom. Kan wél, kortom.

Get on Stage

Presentaties, een boeklancering of een muziekoptreden, intiem of voor een grote groep, het kan allemaal. De sfeer is ongedwongen, dus moet het allemaal stijfjes en formeel, dan raden we je zeker aan voor een andere locatie te kiezen. Wij zijn meer van de verbinding en de gezelligheid.

Private Dining

In een ruimte met andere gasten of juist exclusief met een kleinere groep zakelijke knopen doorhakken, successen vieren, tegenslag verwerken, een stevige meeting met de vuist op tafel, een vijfentwintigjarig jubileum inclusief horloge met inscriptie: bij ons kan het (die inscriptie moet je wel zelf doen).

Celebrate

Bij A Beautiful Mess heb je de hele ruimte tot je beschikking. Een tot in de puntjes verzorgd diner, een bijzondere verjaardag met wereldse gerechten en muziek, een vrijgezellenfeest maar dan smaakvol: bel ons en kom brainstormen.

Food & Drinks

Kom langs, proef de sfeer en het eten en vertel ons wat je voor je ziet. We denken graag met je mee en maken een offerte op maat.

Specials

Service per locatie

Amsterdam

Volgt binnenkort.

Utrecht

Heeft één ruimte die exclusief af te huren is voor vergaderingen, workshops, trainingen of presentaties. Biedt ruimte aan groepen van 5 t/m 60 personen.

Arnhem

Voor jullie zakelijke bijeenkomst heeft locatie Arnhem verschillende mogelijkheden: Voor groepen van 4 t/m 80 personen, twee zalen, een restaurant en terras.

COA

‘‘

Met een grote glimlach kijk ik terug op onze teamdag bij A Beautiful Mess. Wat een gastvrijheid, service en een fantastisch lekker menu.
Ik kan dit bijzondere restaurant aan iedereen aanraden!

’’

Sarah Pennington de Jongh – Projectsecretaris AMIF Participatie & Taal

Utrecht

Stichting Koos

‘‘

Voor een netwerkborrel met de Buurtteams hebben wij uitgepakt met de hapjes van A Beautiful Mess! Het was perfect, de hapjes én de aankleding! Zeker een aanrader voor een volgende keer.

’’

Dinja van Lankveld

Utrecht