Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Winterfeest

Sticker #1 Sticker #2

Samen met Refugee Company stoppen we ook dit jaar weer veel liefde in het maken van onze dinerbox & cadeaubon voor kerst. Bestel voor jou of voor een ander, zo zorgen we dat de decembermaand een waar winterfeest wordt voor iedereen.

Bestellen

Een dinerbox of cadeaubon bestel je eenvoudig via de knop ‘Bestel’ of  ‘Cadeaubon’ in de rechter onder hoek.

Dinerbox

Bestel nu onze dinerbox en ga deze kerst feestelijk aan tafel met familie, vrienden of collega's om samen te genieten van de lekkerste Midden-Oosterse en Afrikaanse gerechten.

Cadeaubon

Verras je vrienden, familie, werknemers of klanten deze feestdagen met een cadeaubon van ‘A Beautiful Mess’.

Kerstborrel of diner bij ons

Een tot in de puntjes verzorgd borrelbuffet of diner in wintersferen.

Eerste Kerstdag in Amsterdam

A Beautiful Mess Amsterdam is op Eerste Kerstdag open. Onze mezzes worden die avond nog kleurrijker dan gewoonlijk opgediend.

Dinerbox

Have a beautiful and tasty Christmas

Bestel nu onze dinerbox en ga deze kerst feestelijk aan tafel met familie, vrienden of collega’s om samen te genieten van de lekkerste Midden-Oosterse en Afrikaanse gerechten. Wij doen alle voorbereiding, jij doet alleen het laatste stukje en serveert in een handomdraai een origineel en smaakvol driegangendiner. Denk aan smeuïge dips, spicy bites, verrassend gekruide gerechten en zoete toetjes met een twist. Met de complimenten van de chef, nu voor € 55,- per box.

 

Bereiding

Wij leveren de ingrediënten én het recept zodat jij in een handomdraai een supersmakelijk driegangendiner op tafel zet. Doen we er ook nog een borrelplank bij voor vooraf.

De bereiding van alle gerechten is simpel en gaat vlot. De inhoud van de box is voor twee personen en ben je met vier, dan bestel je er gewoon twee. 

 

Waar en wanneer op te halen

Als je de dinerbox besteld hebt, dan zorgen wij dat deze op zaterdag 24 december voor jou klaarstaat op een van de onderstaande locaties:

 

    • Arnhem, Zijpendaalseweg 24A, Molenplaats Sonsbeek: tussen 16 en 18 uur 
    • Amsterdam, Linnaeusstraat 89, The Manor Hotel: ook tussen 16 en 18 uur
    • Utrecht, Joseph Haydnlaan 2, AZC Oog in Al: tussen 13 en 15 uur

 

Bij vragen

Mail naar elske@refugeecompany.com

Cadeaubon

Give a beautiful and tasty Christmas

Verras je vrienden, familie, werknemers of klanten deze feestdagen met een cadeaubon van ‘A Beautiful Mess’. Hiermee kan iedereen lekker bij ons komen lunchen en de bijzondere smaken van onze Midden-Oosterse en Afrikaanse gerechten proeven. Bestel nu!

 

De bon

Je kunt zelf de waarde van je bon bepalen en ook of je een digitale of fysieke bon wilt. Bij een fysieke bon maken we er een mooi kerstpakketje van. 

 

Ophalen of opsturen

De kerstcadeaubon krijgt een luxe verpakking, als je daarvoor kiest, met liefde in elkaar gezet door ons.
Je kunt je cadeaubon(nen) na bestelling of op een afgesproken datum en tijd bij ons ophalen, of fijner nog, we sturen ‘m toe per post.

 

Bij vragen

Mail naar elske@refugeecompany.com

Kerstborrel & Diner

Borrel of diner in wintersferen

Een tot in de puntjes verzorgd borrelbuffet of diner in wintersferen met de smakelijkste Midden-oosterse en Afrikaanse drankjes en gerechten. Bel ons we vullen samen de avond in, helemaal naar jouw wens. Klik hier voor de contactgegevens per locatie.

Reserveren Eerste Kerstdag

A Beautiful Mess Amsterdam is op Eerste Kerstdag open.

Onze mezzes worden die avond nog kleurrijker dan gewoonlijk opgediend. We gaan helemaal los om jou een plezierige avond te bezorgen, ook als je eigenlijk helemaal niet zo van kerst houdt. Dingen proeven en een beetje uitbuiken vindt iedereen leuk, dus reserveer snel je plekje, want vol is vol.

 

Reserveren

Reserveren kan via de knop ‘Reserveer’ in de rechter onder hoek. Liever bellen of mailen:

amsterdam@abeautifulmess.nl

06 42517229

 

Aangepaste openingstijden

Tijdens de feestdagen hebben onze restaurants aangepaste openingstijden, klik hier voor meer informatie.