ERITREAN COFFEE RITUAL  

In Ethiopie en Eritrea is koffie maken een bijzonder ritueel. Het roosteren van rauwe koffiebonen is een intense ervaring waarbij je met elkaar in verbinding staat. Elke kop koffie bevat een eigen ziel en een vleugje liefde.
Kosten: € 250,00
Deelnemers: 1 – 100
Tijd: Op aanvraag

SILKSCREEN PRINTING

Een workshop waarin we de zeefdruktechniek belichten en samen een zeefdrukraam met ontwerp maken. Vervolgens zullen we samen een item bedrukken. Denk hierbij aan een t-shirt of trui.
Kosten: € 35,00 per persoon ex. item Deelnemers: 10 – 15
Tijd: 2 uur

CALLIGRAPHY ART

Een workshop over kalligrafie uit het Midden Oosten. Professionele kalligrafen nemen je mee in de historie van de Perzische en Arabische kalligrafiekunst en demonstreren deze oude technieken.  Vervolgens zullen we samen kalligraferen. Laat je pen dansen en wordt een kalligrafie kunstenaar.
Kosten: € 17,50 per persoon
Deelnemers: 10 – 15
Tijd: 1 uur

YOUR STAMP

Een workshop waarin we met linoleum en gutsen verschillende stempels maken. Vervolgens zullen we samen een item bedrukken. Denk hierbij aan een tas of notitieboek.
Kosten: € 17,50 per persoon ex. item Deelnemers: 10 – 25
Tijd: 1 uur

INTERACTIVE COOKING CLASS  
Een workshop waarin we kennismaken met de traditionele kookkunsten van verschillende culturen. In restaurant A Beautiful Mess experimenteren we dagelijks met nieuwe smaken en gerechten.
Kosten: € 25,00 per persoon ex. diner
Deelnemers: 10 – 25
Tijd: 15.00 – 17.00
SARO’S SALON

Saro is kapper, hairstylist, grimeur en visagist. Voor evenementen is hij inzetbaar met zijn team om gasten op te pimpen, met pruiken, hoedjes, glitters en gekke make-up. Saro en zijn team staan voor je klaar.
Kosten en tijd op aanvraag.

Voor wie meer wil dan feesten of vergaderen, bieden we workshops aan. Je kunt bij ons deelnemen aan een Eritrees koffieritueel, een workshop kalligrafie uit het Midden-Oosten volgen of een zeefdruk workshop. Een kookworkshop volgen onder leiding van onze chefs is ook mogelijk. 

Onder begeleiding van stylist Saro Tomi en zijn team kun je je bij ons een middag komen verkleden, schminken en stylen. Neem contact op voor alle mogelijkheden. Prijzen zijn exclusief BTW.

 

5 + 2 = ?