A Beautiful Mess is een social enterprise, we voldoen aan de Code Sociale Ondernemingen en zijn een initiatief van Refugee Company. Deze stichting wordt ondersteund door subsidiegevers en sponsors en organiseert twee keer per jaar drukbezochte benefietdiners.

ONZE MENSEN 

De kracht van onze organisatie is de diversiteit aan mensen, achtergronden en talenten. Bij ons werken mensen met een vluchtelingenachtergrond samen met locals. Onderkennen en aandacht hebben voor wat er met deelnemers in het verleden is gebeurd, gaat heel goed samen met een resultaatgerichte doe-mentaliteit. Clichés zijn vaak waar: de toekomst begint vandaag.

#TOUCHED LIVES

211 BANEN
428 DEELNEMERS
5.000 COMMUNITY
70.000 BEZOEKERS

RESULTATEN

In de afgelopen 4.5 jaar vonden meer dan 170 medewerkers van A Beautiful Mess een leuke betaalde baan. Daar zijn we trots op, maar geen reden om achterover te leunen. We gaan door en we groeien. Deze zomer heeft A Beautiful Mess in Amsterdam haar restaurant van binnen naar buiten verplaatst: ontdek de Bajes Beach Club. In Arnhem hebben we deze zomer ook een locatie van A Beautiful Mess geopend. Later deze zomer openen we in Utrecht een cafe/ontmoetingsplek. We creëren meer veilige plekken waar mensen met een vluchtelingenachtergrond op adem kunnen komen en kunnen beginnen met het opbouwen van een nieuw leven.