Refugee company

Refugee Company streept al zeven jaar lang het woord vluchteling door, omdat ‘vluchteling’ geen identiteit is, maar een tijdelijke fase in iemands leven. We spreken liever over ‘mensen die ooit naar Nederland zijn gevlucht’, maar nóg liever noemen we elkaar bij de naam. Refugee Company biedt betaalde banen en vrijwilligerswerk aan in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Daarmee kunnen Beriha, Lubna, Mohammed en alle anderen werkervaring opdoen en economisch onafhankelijk worden.

De missie is om samen te werken aan werk, in partnerschap met gemeenten, bedrijven, sponsors en de sociale ondernemingen A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek, en zoveel mogelijk talent te ontsluiten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. In een wereld met steeds meer ongelijkheid en conflicten is het doel om in een inclusieve samenleving te leven waarin iedereen ertoe doet en van waarde is.

Eten bij A Beautiful Mess

Bij A Beautiful Mess serveren wij eten uit de thuislanden van onze chefs. Ontdek meer over de opties in onze restaurants, en welke gerechten uit de Midden-Oosterse en Levantijnse keuken te ontdekken zijn bij ons.

Onze services

Kom voor jouw bijeenkomst of evenement naar een van onze sfeervolle locaties met impact. Wij verzorgen ook catering op een door jouw uitgekozen locatie voor een bedrijfsborrel.

Onze opdrachtgevers