Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over ons

A Beautiful Mess is een horecaconcept ontwikkeld door Refugee Company.
Hier aankomen, je vestigen, een baan vinden, leven.

Onze Services

Kom voor jouw bijeenkomst of evenement naar een van onze sfeervolle locatie met impact. Wij verzorgen ook catering op een door jouw uitgekozen locatie voor een bedrijfsborrel of particulier feest.

Stralen

Samen maken we van onze restaurants een prettige plek waar mensen zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.

Team

Door vakkennis, ervaringen, recepten en verhalen uit de hele wereld uit te wisselen, ontstaan verbindingen voor het leven.

Refugee company

Refugee Company streept al zeven jaar lang het woord vluchteling door, omdat ‘vluchteling’ geen identiteit is, maar een tijdelijke fase in iemands leven. We spreken liever over ‘mensen die ooit naar Nederland zijn gevlucht’, maar nóg liever noemen we elkaar bij de naam. Refugee Company biedt betaalde banen en vrijwilligerswerk aan in Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Daarmee kunnen Beriha, Lubna, Mohammed en alle anderen werkervaring opdoen en economisch onafhankelijk worden.

 

De missie is om samen te werken aan werk, in partnerschap met gemeenten, bedrijven, sponsors en de sociale ondernemingen A Beautiful Mess en de Mondmaskerfabriek, en zoveel mogelijk talent te ontsluiten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. In een wereld met steeds meer ongelijkheid en conflicten is het doel om in een inclusieve samenleving te leven waarin iedereen ertoe doet en van waarde is.

Onze opdrachtgevers