Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Amsterdam Oosterdokskade

Vanaf 25 april 2024 - Oosterdokskade

Sticker #1 Sticker #2

Volg ons. We bouwen een nieuwe grote ontmoetingsplek midden in de stad met een restaurant met uitzicht op het IJ, een aparte keuken voor kookworkshops en een evenementenruimte. Vanaf 25 april 2024 kunnen we je daar verwelkomen. 

NIEUW RESTAURANT | OPENING 25 april 2024 | OOSTERDOKSKADE

Meet & Celebrate

Wil je vast bij ons je event boeken? Dat kan. 

Boek een vergaderruimte voor een brainstorm, heidag, workshop of training. Wil je grootser uitpakken? Maak dan gebruik van onze zaal voor evenementen, een congres of lezing met een gezellige borrel of after-party na. Houd een exclusief diner voor collega’s, klanten, vrienden of familie in onze kookstudio of haak aan bij een van onze gezellige kookworkshops. 

We hebben plek vanaf 24 april 2024 voor groepen van twee tot 165 personen. Mail ons voor de mogelijkheden.
 

Share Beautiful Mezzes

​​In ons restaurant draait alles om samen: samen eten en drinken en lachen (andere emoties mogen ook). A Beautiful Mess biedt je een kaart vol kleurrijke gerechten, gemaakt op basis van recepten uit de landen waar onze medewerkers vandaan komen. Medewerkers die ooit zijn gevlucht werken zij aan zij met mensen die dat nooit hebben hoeven doen. Het restaurant heeft een open keuken en biedt plek aan 120 mensen, aangevuld met een terras voor nog eens honderd mensen.

Ons verhaal

Wij geloven dat de beste manier om te integreren is door te werken. Daarom helpen we mensen met een vluchtelingenachtergrond om economisch zelfstandig te worden door meteen een baan te regelen in het restaurant van A Beautiful Mess of elders.

Meeting & Events

In ons restaurant kun je een leuke borrel organiseren voor je vrienden of relaties. Onze evenementenruimte biedt plaats aan maximaal 165 mensen en is van alle faciliteiten voorzien, waaronder een beamer en videoschermen. Kleiner mag ook: we hebben twee vergaderruimtes in de aanbieding en een keuken waar kookworkshops kunnen worden gegeven. Er kan heel veel, dus neem contact met ons op: wij denken in mogelijkheden.

Lunch & Kookworkshops

A Beautiful Mess brengt smaken samen, en mensen met hun verhalen. Iedereen is uitgenodigd om het avontuur te komen proeven. Of leer zelf koken: onder begeleiding van onze chefs leer je flatbread te maken met een traditionele saj-oven. Onze medewerkers vertellen je ook graag de verhalen achter de maaltijden en geven je met plezier de recepten mee.

Samen Sterk

Ons restaurant bevindt zich in de Booking Campus; het nieuwe, slimme en duurzame kantoor van Booking.com. Daarbij paste een impactvol en onafhankelijk restaurant. A Beautiful Mess is verkozen om op de mooiste locatie van Amsterdam te gaan koken.

Kom bij ons langs

A Beautiful Mess – Amsterdam – Oosterdokskade

 

Vergaderen, Bedrijfslunches & Evenementen

Plan jouw volgende evenement bij ons, vanaf 1 maart 2024, nu al te boeken.

 

Vraag naar de mogelijkheden via:

events@abeautifulmess.nl

Coming 2024