In A Beautiful Mess kun je lekker eten op een bijzondere plek: de voormalige Bijlmerbajes in Amsterdam. Het terras van het restaurant is er niet zo maar eentje, voor de zomer opende A Beautiful Mess de volledig coronaproof Bajes Beach Club. 

TIJDELIJK GESLOTEN

Voor de tweede keer dit jaar sluiten we voor een poosje ons restaurant A Beautiful Mess in Amsterdam. Dat kan even niet anders, vanwege corona. De gezondheid van onze mensen en onze gasten gaat boven alles. Daarom gaat de deur even dicht, om ‘m straks weer wagenwijd open te kunnen zetten.

VEILIGE PLEK

Het merendeel van de medewerkers in het restaurant heeft een vluchtelingenachtergrond en vindt hier een vrije en veilige plek om samen met locals te werken en van elkaar te leren.

Michel Youssef, een van de initiatiefnemers van A Beautiful Mess: “Als je A Beautiful Mess bezoekt, ontmoet je getalenteerde mensen die een ander verhaal hebben en proef je heerlijk eten gemaakt met liefde. Het is een ervaring om diversiteit te vieren

EN DAN EEN BAAN

De kracht van de organisatie is de diversiteit aan mensen, achtergronden en talenten. Van startende medewerker groeien mensen door naar een vaste baan, opleiding of een andere activiteit, binnen of buiten onze organisatie.