A Beautiful Mess AMSTERDAM

TIJDELIJK GESLOTEN ALS RESTAURANT VANWEGE RENOVATIE
RESTAURANT

Bij A Beautiful Mess Amsterdam kun je lekker eten op een bijzondere plek: in de wasserette van de voormalige Bijlmerbajes. Het terras van het restaurant afgelopen zomer was er niet zomaar eentje, we openden de volledig coronaproof Bajes Beach Club.

VEERKRACHT

Helaas zijn we momenteel gesloten voor bezoekers. Achter gesloten deuren zetten we ons sociale werk altijd door. We werken met mensen met een vluchtelingenachtergrond, die veerkrachtig zijn maar ook kwetsbaar. De coaches van A Beautiful Mess zorgen ervoor dat onze mensen niet geïsoleerd raken. Op veilige afstand en toch dichtbij.

RUIMTE

Vanwege de renovatie is het niet mogelijk om onze ruimte te huren. We kijken uit naar het moment waarop dit weer mogelijk is.
Onze ruimte meet driehonderd vierkante meter en is geschikt voor kleine tot middelgrote events. De ruimte kan uitgelicht en verduisterd worden en leent zich perfect voor presentaties en break-out sessies. Een diner met lange tafels, een lopend buffet, een disco met DJ, álles kan.

Het huren van de ruimte is straks weer mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur en onze arrangementen.

LOCATIE

Onze locatie ligt op vijf minuten fietsen van het Amstelstation, de metro stopt om de hoek en er is voldoende (gratis!) parkeerplek beschikbaar.

Openingstijden: tijdelijk gesloten voor publiek

(Voormalige Bijlmerbajes)
H.J.E. Wenckebachweg 48
1096 AN Amsterdam

Route:
Afslag S111
Metrohalte Spaklerweg

E: amsterdam@abeautifulmess.nl

Door ons restaurant te bezoeken, ga je ermee akkoord dat er foto’s en video’s kunnen worden gemaakt en we deze in kunnen zetten voor promotie-doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kan je dat laten weten via amsterdam@abeautifulmess.nl