Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vergaderen & Vieren

Hou je feest, bijeenkomst of evenement eens op een andere plek en vergader met positieve impact. A Beautiful Mess biedt een unieke sfeer, vriendelijk personeel en Midden-Oosterse en Afrikaanse catering om je vingers bij af te likken. Dat laatste hoeft trouwens niet per se: er zijn servetten.

Vraag een offerte aan

Geef creativiteit een boost

Wij hebben de ideale plek voor jouw workshop, training, heidag of bijeenkomst. Dat beweren er wel meer, maar wij bieden een unieke vergaderlocatie waar creativiteit een boost krijgt. Ontmoet elkaar op een inspirerende plek waar alles net even anders gaat en waar eten en drinken wordt geserveerd met een verhaal. Bel ons en kom brainstormen.

Pak je podium

Presentaties, een boeklancering of een muziekoptreden, intiem of voor een grote groep, het kan allemaal. De sfeer is ongedwongen, dus moet het allemaal stijfjes en formeel, dan raden we je zeker aan voor een andere locatie te kiezen. Wij zijn meer van de verbinding en de gezelligheid. Ruimtes kunnen naar wens worden ingericht en de woorden ‘kan niet’ vinden we stom. Kan wél, kortom.

Uniek dineren

In een ruimte met andere gasten of juist exclusief met een kleinere groep zakelijke knopen doorhakken, successen vieren, tegenslag verwerken, een stevige meeting met de vuist op tafel, een vijfentwintigjarig jubileum inclusief horloge met inscriptie: bij ons kan het (die inscriptie moet je wel zelf doen).

Samen vieren

Bij A Beautiful Mess heb je de hele ruimte tot je beschikking. Een tot in de puntjes verzorgd diner, een bijzondere verjaardag of bedrijfsborrel met Midden-oosterse en Afrikaanse gerechten en muziek, een vrijgezellenfeest maar dan smaakvol: we maken er samen een feestje van.

Eten & Drinken

Kom langs, proef de sfeer en het overheerlijke eten en vertel ons wat je voor je ziet. Wij serveren eten met een verhaal. Onze gerechten komen uit het Midden-Oosten en Afrika. Voor jullie gezelschap serveren wij een unieke lunch of diner. We denken graag met je mee en maken een offerte op maat.

Muziek & Activiteiten

Vergaderingen en evenementen kunnen bij ons net een beetje anders dan anders aangekleed worden. Wij beschikken over een netwerk van culturele en muzikale professionals met een Midden-Oosters en Afrikaans geluid. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden, vraag het ons.

Onze Locaties

Amsterdam

Kom gezellig lunchen met jouw team. Er echt even tussenuit tijdens een lange werkdag, in combinatie met een teamuitje of tijdens een vergadering. Vraag naar de mogelijkheden: events@abeautifulmess.nl of 0642517229

Utrecht

Heeft één ruimte die exclusief af te huren is voor vergaderingen, heisessies, workshops, trainingen of presentaties. Een kleinschalige unieke locatie tot 50 personen, mail naar: utrecht@abeautifulmess.nl.

COA

‘‘

Met een grote glimlach kijk ik terug op onze teamdag bij A Beautiful Mess. Wat een gastvrijheid, service en een fantastisch lekker menu.
Ik kan dit bijzondere restaurant aan iedereen aanraden!

’’

Sarah Pennington de Jongh – Projectsecretaris AMIF Participatie & Taal

Utrecht

Stichting Koos

‘‘

Voor een netwerkborrel met de Buurtteams hebben wij uitgepakt met de hapjes van A Beautiful Mess! Het was perfect, de hapjes én de aankleding! Zeker een aanrader voor een volgende keer.

’’

Dinja van Lankveld

Utrecht