A Beautiful Mess UTRECHT

CAFÉ & TERRAS
Woensdag t/m zaterdag: 11.00-17.00

Kijk voor de meest actuele openingstijden hier.

MEETING & EVENTS
Op aanvraag, klik hier voor meer informatie.

COMMUNITY CAFÉ

Welkom bij A Beautiful Mess Utrecht. In het voormalige hospitaal aan de Joseph Haydnlaan is sinds 30 jaar een azc gevestigd. In samenwerking met Refugee Company is op deze bijzondere locatie in 2020 ook een ontmoetingsplaats/ community café gestart. De trainees van het gezellige café zijn allen bewoner van het azc. Trainees vinden hier een vrije en veilige plek om met een team aan de slag te gaan en te proeven van het horecavak. Ze helpen in de keuken of in de bediening, leren Nederlands en worden sterker.

VEERKRACHT

Gelukkig zijn we inmiddels ook open als community café voor bezoekers uit de buurt. De afgelopen maanden waren we alleen open als community center voor bewoners van het azc. Achter gesloten deuren zetten we ons sociale werk immers altijd door. We werken met mensen met een vluchtelingenachtergrond, die veerkrachtig zijn maar ook kwetsbaar. De coaches van A Beautiful Mess zorgen ervoor dat onze mensen niet geïsoleerd raken. Op veilige afstand en toch dichtbij.

RUIMTE

Door de grote ramen en open ruimte is er gedurende de hele dag veel daglicht. Samen met de vele planten, Midden-Oosterse prints en het kleurrijke interieur geeft dit het café een fijne (werk)sfeer.

Een grote ronde vergadertafel, hoge bartafels, banken en fauteuils; de ruimte beschikt over divers meubilair. Daarnaast is het mogelijk om uit te wijken naar ons terras onder de bomen met zes picknicktafels.

De ruimte kan ook worden verduisterd en door de aanwezigheid van een licht verhoogd podium en een beamer, leent het zich perfect voor presentaties en vergaderingen.

VERHUUR

Onze locatie is iedere dag en avond af te huren. Deze locatie heeft een ‘normale’ capaciteit van 80 personen. Met de coronamaatregelen in acht genomen is er plek voor 38 personen. Aangezien de ruimte door middel van een schuifwand kan worden opgesplitst, is het ook met een kleiner gezelschap een fijne plek om samen te komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het huren van onze ruimte en mogelijke arrangementen qua eten en drinken.

LOCATIE

Onze locatie ligt op 10 minuten fietsen van Utrecht Centraal en op 1 minuut lopen van bushalte Den Hommel, Utrecht. Er is voldoende parkeerplek beschikbaar.

Openingstijden:
Donderdag t/m zondag van 11.00-17.00

Joseph Haydnlaan 2
3533 AE Utrecht

T: +31 6 34180271
E: utrecht@abeautifulmess.nl

Door ons community café te bezoeken, ga je ermee akkoord dat er foto’s en video’s kunnen worden gemaakt en we deze in kunnen zetten voor promotie-doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kan je dat laten weten via utrecht@abeautifulmess.nl. 

Deze locatie van A Beautiful Mess is mede mogelijk gemaakt door steun van AMIF-FLO