Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Utrecht

Sticker #1 Sticker #2

Welkom bij A Beautiful Mess Utrecht. Kom wereldse gerechten proeven in ons sfeervolle restaurant, gevestigd op een verrassende plek, namelijk het asielzoekerscentrum in Utrecht-West, Oog in Al. Neem je laptop mee en kom telewerken, of laat ‘m lekker thuis en geniet van onze heerlijke koffie en thee.

Verhuur en catering

Vergaderen, workshops, trainingen, evenementen, dineren en catering op locatie.

Download Brochure - NL

Coffee Café

In ons restaurant werken bewoners van het asielzoekerscentrum in de keuken of in de bediening samen met mensen die al ervaring hebben in de Nederlandse horeca. Gezamenlijk wordt een plek gecreëerd waar buurtbewoners én bewoners van het azc komen eten en vergaderen en evenementen bezoeken.

Onze gerechten

Bestel ons lunchmenu ‘Share A Beautiful Mess’: een kleurrijk gedekte tafel vol wereldse gerechten om samen van te proeven. Bijna zonde om op te eten (maar doe toch maar).

Onze chefs

Met liefde en vakmanschap bereiden onze chefs overheerlijke gerechten uit het Midden-Oosten en Afrika. De geuren van ons eten uit Libië, Syrië en Eritrea komen je tegemoet zodra je ons restaurant binnenstapt. Onze chefs vertellen je er graag over.

Sfeervol

Door de grote ramen en open ruimte komt er veel daglicht binnen. In combinatie met de planten, de Midden-Oosterse prints en het kleurrijke interieur heeft het café een fijne sfeer voor onze gasten om in te verblijven, en voor onze mensen om in te werken.

Zakelijke bijeenkomst

Onze locatie is een mooie plek om te vergaderen, een training te geven of workshop te houden. De maximum capaciteit is tachtig man. De ruimte kan met een schuifwand worden opgesplitst, dus ook in kleiner gezelschap komt het goed. Kijk voor meer informatie bij ‘verhuur’.

Kom bij ons langs

A Beautiful Mess – AZC Oog in Al
Joseph Haydnlaan 2
3533 AE Utrecht

Feestdagen

Reguliere openingstijden, zie onderaan.

Zaterdag 24 december, afhalen dinerboxen, meer info.

 

Reserveringen en aanvragen
utrecht@abeautifulmess.nl
+31 6 34180271

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur