Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arnhem

Sticker #1

Vanaf 1 januari sluiten we met A Beautiful Mess en Refugee Company onze tijd op de Molenplaats Sonsbeek in het Sonsbeekpark in Arnhem af. Wij zullen onze vleugels uitslaan naar een nieuwe plek.

Op naar een nieuwe plek

Allereerst veel dank aan het hele team van A Beautiful Mess Arnhem, zij hebben keihard gewerkt om er een fijne plek van te maken onder soms lastige omstandigheden. En ook veel dank aan de Gemeente Arnhem voor het vertrouwen. We bedanken natuurlijk ook het Natuurcentrum Arnhem voor de samenwerking en wensen jullie heel veel succes met de nieuwe invulling.

 

De bijzondere samenwerking met het Natuurcentrum en met onze partners als Buddy to Buddy, NewBees, Dokters van de Wereld en taalschool RijnIJssel heeft veel nieuwe verbindingen gebracht. We hebben op deze fijne locatie een groot aantal mensen met een vluchtelingenachtergrond een veilige plek kunnen bieden om te kunnen leren en een volgende stap naar werk te maken. We zijn warm onthaald door veel Arnhemmers en gaan dit doorzetten op een nieuwe locatie waar ook mogelijkheden voor avondopenstelling en grotere events zijn.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe plek waar we in 2023 nog meer impact kunnen maken.

 

Tips? Stuur het door.

 

Ondertussen blijven onze coaches in Arnhem actief onze deelnemers begeleiden en zul je ons vinden in de verschillende asielopvang locaties of op kantoor in de Mondmaskerfabriek.

Molenplaats Sonsbeek

In ons restaurant in de Molenschuur Sonsbeek aan de rand van Park Sonsbeek zijn de authentieke houten balken gecombineerd met frisse kleuren, planten en vrolijke prints aan de muur. De sfeer wordt uiteindelijk gemaakt door onze gasten en onze mensen, verenigd in diversiteit. De mensen die hier werken zijn kort of langer geleden naar Nederland gevlucht en doen hier werkervaring op, waarna wordt doorgestroomd naar een andere leuke baan of een opleiding.

Onze gerechten

Van zoete desserts als kunefe en basbousa tot flatbread van de plaat en onze frisse, kruidige fattoush-salade: riemen vast en ga mee op culinaire wereldreis!

Onze chefs

Met liefde en vakmanschap bereiden onze chefs overheerlijke gerechten uit het Midden-Oosten en Afrika. Zoals de baba ganoush (auberginedip) met flatbread van onze chef Ayman, die door heel lekker voor anderen te koken als geen ander bewijst dat liefde door de maag gaat.

Verhuur & Evenementen

We hebben twee vergaderzalen in de aanbieding: een kleine en een grote. De grote biedt plaats aan maximaal 45 personen. Ons restaurant kan ook worden afgehuurd. Er is een terras, met bij mooi weer veel zon, en er is altijd een uitwijkmogelijkheid naar het fenomenale Park Sonsbeek voor een break-out-sessie of buitenactiviteit.

Infobalie Natuurcentrum

Bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek is het ideale startpunt voor een wandeling door de prachtige stadsnatuur die Arnhem rijk is. We leven in snelle tijden, maar hier is er rust. Nooit echt te vangen in Instagram-plaatjes, dus kom het vooral zelf ervaren.

Kom bij ons langs

A Beautiful Mess – Arnhem – Molenplaats Sonsbeek
Zijpendaalseweg 24A
6814 CL Arnhem

 

Onze locatie ligt op vijf minuten lopen van Arnhem Centraal (uitgang Sonsbeekzijde)
en er is voldoende parkeerplek beschikbaar. Tip: iets verderop is het zelfs gratis parkeren.

Tijdelijk Gesloten

Wij sluiten onze tijd af in de Molenplaats Sonsbeek per 1 januari 2023 en zoeken een nieuwe plek.

We zijn op dit moment in Arnhem gesloten tot nader bericht

 

Vragen?
arnhem@abeautifulmess.nl

Meeting & events: 06 42 517 235

 

Reserveren

Voor reserveringen in 2023 bij de Molenplaats Sonsbeek kan je mailen naar molenplaats@natuurcentrumarnhem.nl.

Openingstijden

Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur

Maandagen en avonden op aanvraag