A Beautiful Mess ARNHEM

WIJ ZIJN OPEN:

DINSDAG T/M DONDERDAG: 9.00-17.00
VRIJDAG T/M ZATERDAG: 10.00-18.00

Kijk voor de meest actuele openingstijden hier.

MEETINGS & EVENTS

Op aanvraag, klik hier voor meer informatie.

TAKE AWAY

We zijn ook nog open voor take away! Kom je een mooie wandeling maken in Park Sonsbeek?
Haal een lekkere kop koffie, thee of warme choco bij ons binnen en geniet daarna van het prachtige park!

RESTAURANT

Voel je welkom bij A Beautiful Mess – Arnhem. Waar de authentieke donkerhouten balken gecombineerd zijn met frisse kleurtjes, toffe prints en botanische sferen. Je kunt hier terecht voor koffie met taart, borrel en bites en bijzondere lunchgerechten uit de Midden-Oosterse keuken.

Van zoetigheden als Kunefe en Basbousa tot Midden-Oosterse sandwiches van versgebakken flatbread van de plaat en knapperige rode Fattoush salade.

MOLENPLAATS SONSBEEK

Ons restaurant bevindt zich in bezoekerscentrum Molenplaats Sonsbeek aan de rand van het prachtige Park Sonsbeek. Het bezoekerscentrum is het ideale startpunt voor een kennismaking met de bijzondere parken en de natuur die Arnhem rijk is. Neem een lekkere kop coffee to go mee en ontdek de hotspots in het park of loop één van de vele wandelroutes die bij de infobalie te verkrijgen zijn. Vanuit Molenplaats Sonsbeek worden regelmatig activiteiten georganiseerd, ook voor kinderen is er van alles te doen.

Lees hier meer over het bezoekerscentrum, haar activiteiten en actuele openingstijden van infobalie en winkel.

RUIMTE HUREN

Onze ruimtes zijn iedere dag en avond af te huren. Wij beschikken over twee vergaderzalen, een kleine zaal voor max. 8 personen en een grote zaal voor max. 30 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons restaurant te huren. In al deze drie ruimtes is een beamer met elektrisch scherm aanwezig.

Er is een mooi zomers terras en er zijn uitwijkmogelijkheden naar het park. Voor bijvoorbeeld een break-out sessie of buitenactiviteit.

Het huren van de ruimtes is mogelijk op aanvraag binnen de Corona maatregelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur en onze arrangementen.

LOCATIE

Onze locatie ligt 5 minuten lopen van Arnhem Centraal (uitgang Sonsbeekzijde) en er is voldoende (iets verderop gratis) parkeerplek beschikbaar.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag: 10.00-17.00
Maandag en avonden op aanvraag

Molenplaats Sonsbeek
Zijpendaalseweg 24A
6814 CL Arnhem

T: 06 3429 3822
E: arnhem@abeautifulmess.nl

Door ons restaurant te bezoeken, ga je ermee akkoord dat er foto’s en video’s kunnen worden gemaakt en we deze in kunnen zetten voor promotie-doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kan je dat laten weten via arnhem@abeautifulmess.nl.