A Beautiful Mess ARNHEM

TIJDELIJK GESLOTEN ALS RESTAURANT VANWEGE COVID-19
RESTAURANT

Stap binnen in A Beautiful Mess – Arnhem. Waar de authentieke donkerhouten balken gecombineerd zijn met frisse kleurtjes, toffe prints en botanische sferen. Je kunt hier terecht voor koffie met taart, borrel en bites en bijzondere lunchgerechten uit de Midden-Oosterse keuken.

Van zoetigheden als Kunefe en Basbousa tot Midden-Oosterse sandwiches van versgebakken flatbread van de plaat en knapperige rode Fattoush salade.

VEERKRACHT

Helaas zijn we momenteel gesloten voor bezoekers. Achter gesloten deuren zetten we ons sociale werk altijd door. We werken met mensen met een vluchtelingenachtergrond, die veerkrachtig zijn maar ook kwetsbaar. De coaches van A Beautiful Mess zorgen ervoor dat onze mensen niet geïsoleerd raken. Op veilige afstand en toch dichtbij.

MOLENPLAATS SONSBEEK

Gelegen aan de Molenplaats is park Sonsbeek. Een prachtig park wat zich perfect leent voor een dagje weg. Neem een lekkere kop coffee to go mee en zoek een plekje uit in het park of loop één van de wandelroutes via het Natuurcentrum Arnhem (informatiebalie bevindt zich in Molenplaats Sonsbeek).

RUIMTE HUREN

Vanwege de huidige omstandigheden omtrend COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om onze ruimte te huren. We kijken uit naar het moment waarop dit weer mogelijk is. Onze ruimtes zijn iedere dag en avond af te huren. Wij beschikken over twee vergaderzalen, een kleine zaal voor max. 8 personen en een grote zaal voor max. 30 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om ons restaurant te huren. In al deze drie ruimtes is een beamer met elektrisch scherm aanwezig.

Er is een mooi zomers terras en er zijn uitwijkmogelijkheden naar het park. Voor bijvoorbeeld een break-out sessie of buitenactiviteit.

Het huren van de ruimtes is mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verhuur en onze arrangementen.

LOCATIE

Onze locatie ligt 5 minuten lopen van Arnhem Centraal (uitgang Sonsbeekzijde) en er is voldoende (iets verderop gratis) parkeerplek beschikbaar.

Openingstijden: tijdelijk gesloten voor publiek

Molenplaats Sonsbeek
Zypendaalseweg 24
6814 CL Arnhem

T: 06 34293822
E: molenplaats@abeautifulmess.nl

Door ons restaurant te bezoeken, ga je ermee akkoord dat er foto’s en video’s kunnen worden gemaakt en we deze in kunnen zetten voor promotie-doeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, kan je dat laten weten via molenplaats@abeautifulmess.nl.