Offerte aanvragen

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Aanmelden nieuwsbrief

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arnhem

In maart 2023 hebben wij een Community Café in Arnhem geopend. Een ontmoetingsplek voor bewoners van de noodopvang bij de Rijnkade: een huiskamer met verschillende activiteiten.

Community Café

Twee middagen per week kunnen mensen terecht in het café dat zich bevindt aan de overkant van de weg dat door bewoners en medewerkers van Refugee Company gerund wordt. Iedereen is welkom. Het is een fijne en veilige plek waar we met veel verschillende organisaties samenwerken. Op dit moment hebben we nog niet de faciliteiten om jullie te voorzien van ons heerlijke eten.

Activiteiten

Bewoners van de opvangschepen kunnen in het café Nederlandse taalles volgen, deelnemen aan workshops over de Nederlandse samenleving en horecavaardigheden opdoen zoals cappuccino's maken.

Samen Koken

De medewerkers van A Beautiful Mess en bewoners koken iedere maand samen een "Community Meal" voor alle bewoners van de opvangschepen.

Connection Café

Maandelijks organiseren we onze Connection Cafés, een muzikaal en culinair ontmoetingsfeestje.

Kom bij ons langs

A Beautiful Mess – Arnhem – Community Café

Nieuwe Kade 17

6827 AA Arnhem

Vragen?
arnhem@abeautifulmess.nl

 

Volg ons

Volg ons om up-to-date te blijven over hoe wij bouwen aan een sterke en inclusievere samenleving. Uiteindelijk zijn we iedereen die hieraan heeft meegewerkt enorm dankbaar, en we kunnen niet wachten om jullie binnenkort in ons café te zien!

Buurtbewoners uit Arnhem zijn welkom voor een kop koffie op dinsdag- en donderdagmiddag en bij de Connection Café’s.

Openingstijden

Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur.