Arnhem

Welkom bij A Beautiful Mess Arnhem. In maart 2023 hebben wij een Community Café in Arnhem geopend. een ontmoetingsplek voor bewoners van de noodopvang (Nieuwe Kade) én buurtbewoners: een huiskamer met verschillende activiteiten.

Community café

Twee middagen per week kunnen mensen terecht in het café dat zich bevindt aan de overkant van de weg dat door bewoners en medewerkers van Refugee Company gerund wordt. Iedereen is welkom. Het is een fijne en veilige plek waar we met veel verschillende organisaties samenwerken. Op dit moment hebben we nog niet de faciliteiten om jullie te voorzien van ons heerlijke eten.

Gezamenlijke activiteiten

Buurtbewoners en bewoners uit de noodopvang zijn welkom voor een kop koffie op dinsdag- en donderdagmiddag in het community café, tussen 13 en 17 uur. Daarnaast kunnen ze gratis meedoen aan de volgende workshops.

* Nederlandse les met de methode ‘Alternative Ways to learn a Language’

* Nederlandse conversatieles
* Engelse conversatieles

* Leven en werken in Nederland (in het Nederlands, Engels, Arabisch of Tigrinya)

* Barista workshop

* Digitale vaardigheden voor vrouwen


Schrijf je wel in voor de workshops. Dit kan bij Saba op dinsdag of donderdag tussen 13.00 en 14.00 uur in het café van A Beautiful Mess.

Connection cafe

Ook organiseren we maandelijks onze Connection Cafés, een muzikaal en culinair ontmoetingsfeestje. Dit doen we meestal ergens in de buurt bij een wijkcentrum.  Op inschrijving bij Niloofar: niloofar@abeautifulmess.nl

Data Connection Cafés in 2024:

  • 11 juni
  • 11 juli
  • 8 augustus
  • 12 september
  • 10 oktober
  • 14 november
  • 12 december

Daarnaast koken de medewerkers van A Beautiful Mess en bewoners iedere maand samen een “Community Meal” voor alle bewoners van twee opvangschepen.

Adres

Nieuwe Kade 17
6827 AB Arnhem

Openingstijden

Di & Do: 13:00-17:00

Klik hier voor de routebeschrijving.