Open sollicitaties

Voor een nieuwe prachtige locatie van A Beautiful Mess zoeken we collega’s voor de keuken en bediening (zoals chef-kok, assistent-bedrijfsleider, zelfstandig werkende kok, floormanager, medewerker bediening, etc.). Draag jij onze missie een warm hart toe en wil je onderdeel uitmaken van dit bijzondere team? Don’t be a stranger maar stuur een open sollicitatie. We willen je graag ontmoeten!

A restaurant that touches lives

In hartje Amsterdam, op het Oosterdokseiland, bouwen we aan een nieuwe grote ontmoetingsplek met een restaurant, een aparte keuken voor kookworkshops en een evenementenruimte. De opening van onze nieuwe locatie heeft plaatsgevonden in april 2024.

De locatie is een triple-A locatie met een waanzinnig mooi restaurant met terras en uitzicht over het IJ. We zitten vlak naast Nemo, de OBA (openbare bibliotheek) en Hannekes boom, op de begane grond van het nieuwe gebouw van Booking.com. Een regelrechte droomlocatie, met oneindig veel dank aan een van ‘s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Booking.com wil het voor iedereen makkelijker maken om de wereld te beleven en die inclusieve missie sluit perfect aan bij de doelen van A Beautiful Mess.

Het zal een levendige plek worden, een druk bezocht restaurant met grotere evenementen, congressen en lezingen waar we nog meer impact kunnen gaan maken met onze leer-werkprogramma’s.

Kom jij bij ons werken?

A Beautiful Mess

A Beautiful Mess werd gelanceerd door Refugee Company. Bij ons bedrijf en in onze restaurants doen mensen die ooit naar Nederland zijn gevlucht praktijkervaring op. Onze medewerkers bouwen een netwerk op, leren Nederlands spreken en zoeken de rust op om te ontdekken wat ze in de toekomst willen doen. Zoals kok of kelner worden, een baan bij een andere bar of restaurant, of naar school om hun (horeca)diploma te halen. Als het restaurantbedrijf niet hun ding is, is het ook goed: er is meer in het leven dan eten en drinken.